Eksperdid - Õpi koos Google'iga

Meie digieksperdid

“Õpi koos Google’iga” programmi koolitajad on kogenud praktikud, kes püsivad igapäevaselt digimaailma uuendustega kursis ning rakendavad neid teadmisi oma töös. Oma ala eksperdina oskavad nad näha laiemat pilti ning koolituste erinevaid teemasid omavahel seostada.

Meie digieksperdid on professionaalsed koolitajad, kes oskavad läbi viia kompaktseid ning informatiivseid koolitusi.

Jüri Kirpu

Jüri on Google Cloud’i uue äri juht ja väga suur tehnoloogia fänn. Ta on olnud tegev tarkvaramüügi valdkonnas ligi 10 aastat ning hallanud eelkõige Saksa keelt kõnelevates riikides tegutsevaid erinevaid ettevõtteid nende mitmekülgsete vajadustega.  Enne Google Cloud’i töötas ta selliste tarkvarapakkujate heaks nagu Fivetran, Dataiku ning Cloudera, kus aitas klientidel juurutada andme- ja analüütikaplatvorme. Hetkel töötab Jüri Google Cloud’i Start-up tiimis iduettevõtete haldamisega ning tal on hea kogemus, kuidas tehnoloogia nii suuremates kui väiksemates, noortes ja vanades ettevõtetes rolli mängib või võimalusi loob.

Sandra Reivik

SandraReivik on Dubais baseeruv tehisaru entusiast ja praktik, kes on spetsialiseerunud tehisintellekti tööriistade praktilisele rakendamisele ettevõtluses ning organisatsioonide koolitamisele, et parandada nende konkurentsivõimet ja toetada töötajate professionaalset arengut läbi AI tööriistade oskusliku kasutamise. Eesti maastikul on ta kokku koolitanud tehisintellekti teemadel juba üle 1000 inimese. Koostöös Estonian Business Schooliga on tema juhtimisel koos Eesti tehisaru ekspertidega loodud kursus “AI tööriistad ärisning samuti kursusTehisintellekti rakendamine turunduses“. Lisaks onSandraaktiivne tehisintellekti teemadel eestkõneleja ning “hands-on” stiilis koolitaja, kes keskendub keeruliste teemadega seonduva lihtsasti mõistetavaks ja praktiliselt rakendatavaks muutmisele, sõltumata kuulaja varasemast kokkupuutest AI valdkonnaga. 

Kristo Peterson

Kristo on turundusekspert, kes on spetsialiseerunud äri kasvule läbi AI taktikate. AI ja masinõppe maailma sukeldus ta juba 2015. aastal kui kolis Silicon Valley’sse ning ehitas enda esimest startupi, mille fookus oli müügi kasvatamine ennustava analüütika kaudu.  

Tänaseks on ta 13 aastat töötanud nii turundaja kui ettevõtjana, vastutades hulgaliste klientide turundus- ja kasvuprojektide eest. Nende seas on nii suuremad kui väiksemad teenuspakkujad, e-poed, SaaS ärid ja startupid. 

Kristo missioon on toetada inimesi ja ettevõtteid nende potentsiaali avamises ning erinevate tehisintellekti praktikate kasutuselevõtus. 

Laura Pesonen
Google

Laura on Account Manager Google’i Euroopa peakontoris Dublinis. Ta töötab igapäevaselt mitmete Baltimaadest pärit suurettevõtetega, aidates neil saavutada oma ärilisi ja turundusalaseid eesmärke Google Ads’i poolt pakutavate võimalustega. Enne Google’it töötas Laura Eestis kommunikatsiooni- ja turundusagentuuris nii rahvusvaheliste kui ka kodumaiste brändidega nagu Zalando, Ivo Nikkolo, Magrada Organic Cosmetics ja teised.

Kristina Randver
Google

Kristina on Google’i Eesti ärijuht juhtides lisaks suurklientide osakonda. Suurklientidega koostöö keskendub neile Baltikumi ettevõtete ja startupidele, kes tegutsevad globaalselt. Kristina osakonna ülesandeks on olla neile strateegiline partner ning pakkuda neile ettevõtetele erinevaid Google’i lahendusi, mis toetavad äri kasvu ning laienemist uutele turgudele.

„Minu kui brändi omaniku jaoks olid koolitused vajalikud, et erinevatest turundusteemadest paremini aru saada ning teada, kuidas partnerite käest turundusteenuseid tellida.“

Hanna

Hanna Korsar Atelier, Tallinn

    Ole kursis uute koolitustega ja liitu uudiskirjaga